Vad kan jag då hjälpa er med förutom ”studenttjosan” vilket ni kanske läst om på annan flik. Jo! Mitt stora kall är att ge så många som möjligt del av detta underbara som kallas musik och allt vad det kan göra både för kropp och själ. Ett bra evenemang skall inte lämna någon oberörd, vare sig det är en ungdomsfest med vännerna eller rockfestivalen med 5 000 upprymda fans.

Jag blev ofta anlitad av motorklubbar när de hade evenemang på gång. Då jag själv var ” motorburen” i ungdomen brinner hjärtat fortfarande för detta. Här finns det gemenskap och anda som bara måste upplevas. Känner ni att ni behöver hjälp med midsommarfesten för att med enkla medel från mig, skapa en riktig rockkonsert, kanske med lite större band- just ask me!

Planerar ni tex en 20 årsfest hemma hos er och behöver låna lite rejälare ljudanläggning så är det lätt ordnat, antingen ni vill komma hit och hämta, eller vill ha det utkört och uppsatt. De mindre anläggningarna är lätta att både sätta upp och använda och ni använder enklast er mobil eller dator som signalkälla.

Som arrangör kanske du har ideerna men saknar tillräcklig utrustning. Har PAn i alla storlekar och uppdatering sker regelbundet när behoven faller på. Har även en backline som inte går av för hackor så att även alla på scen blir nöjda. Kommer 2016 att satsa en del även på ljus så att jag kommer att klara både turneer och konserter helt på egen hand.

Som ni ser går det att förverkliga och genomföra det mesta om ni kontaktar mig.