Under alla mina år jag hållt på med mitt ljud har jag inte marknadsfört mig på annat vis än ryktesvägen. De som kände mig visste om min böjelse och på så vis började det med lite jobb på fester och tillställningar. Efter ett tag var man ute i princip varannan helg och det var väldigt trevligt och lärorikt, men då jag även drev min lackeringsfirma jämte en del annat så valde jag av olika anledningar att trappa ned på detta. Om jag fortsatt vid denna tiden hade det även behövts investeras mer för att kunna växa, och detta var jag inte så sugen på just då. Utrustningen användes ändå nästan dagligen mestadels för egen njutning när jag arbetade i verkstaden och intresset har på så vis både hållits vid liv och även utvecklats.

Då jag haft företaget Libergs Lack i många år och även avvecklat detta föll det sig naturligt att byta namn till något som hade med ljudintresset att göra, då jag tänkte utveckla mig och börja marknadsföra mig mer än tidigare. Det här med namnval är Inte det enklaste. De flesta häftiga namn är tyvärr upptagna eller för tråkiga, men Loud N´Neat  ( Betyder ju högt o snyggt på lite slangig engelska vilket alla vi bildade människor vet)  var jag ensam om och syftar en del på vad jag vill uppnå. Namnet är tyvärr lite svårt att muntligen vidarebefordra, men det får man ta. ( Har fått fakturor ställda till Loud N´Meat vilket innebär något helt annat… Skratt)  Vill härmed även helt dementera rykten om att namnet härstammar utav en skivtitel från -74 med det gamla legendariska bandet Nazareth som man ofta lyssnade på i barndomens dagar.

Då jag mestadels arbetar med annat som tidigare nämnts,  är tanken med företaget inte att gå ut och försöka konkurrera ut andra i en hård bransch, utan att istället specialisera mig på det jag är bra på som tex studentkörningar eller kanske lite större smutsiga utomhusjippon. Att ligga på strax över hobbynivå passar mig utmärk just nu, och det är helt enkelt intresset för mina tjänster som får styra detta. Jag kan dock erbjuda det mesta inom området samt har både lokaler och mark för många ändamål, vilket ni kan läsa om under andra flikar på sidan. Intressant för mig är även samarbete i olika former med arrangörer och Eventmakare för att med min hjälp, kunskap och utrustning slutföra planer och drömmar.

Det viktigaste, förutom att ha de stora resurserna jag förfogar över, är väl att man vid varje projekt man åtar sig verkligen till fullo engagerar sig för att ge arrangören, och naturligtvis publiken helst mer än de väntat sig. Då är även jag nöjd. Vare sig någon lånar en enklare utrustning till 20 års festen hemma i partytältet eller utomhuskonserten med tusentals förväntansfulla fans är detta lika viktigt. Så tveka aldrig att kontakta mig om intresse för mina tjänster finnes.

Eventuella priser som anges skall ses som ungefärliga och olika omständigheter kan påverka dem både upp och ned. Alla avtal med mig diskuteras alltid individuellt så att det passar er,  och det slutliga priset inkluderar moms och är ett maxpris om inget annat överenskommits skriftligt. Detta ger er som beställare både valfrihet och trygghet.